-

Gözden kaçırmayın

Oruçoğlu Thermal Resort Hotel'de Cumhuriyet Bayramı Balo GecesiOruçoğlu Thermal Resort Hotel'de Cumhuriyet Bayramı Balo Gecesi

Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından düzenlenen sergide, birçok sanatçının eserleri sergilendi. Sergide yer alan sanatçılar arasında Aynur Avcı, Büşra Özaktı, Gülce Aksur, Güldane Çakmak, Gülhan Öztabak, Gülsüm Sena Ökte, Hanife Arsoy, İpek Erdoğan, Mehmet Sait Kurt, Özlem Seyran Aktaş, Sevgi Akgöz, Sıdıka Koyuncu, Sultan Baykent, Şenay Sarman, Şeymanur Çiçek ve Şule Karahan bulunuyor.

Bu sergi, sanatçıların eserlerini sanat severlerle buluşturma amacı taşıyor. Katılımcılar, kendi kişisel bakış açılarını eserleri aracılığıyla izleyicilere aktarmayı hedefliyorlar.

Serginin detaylarıyla ilgili olarak sanatçılar, çalışmalarının içindeki mesajları ve kullandıkları teknikleri açıklamakta, ziyaretçileri eserlerine daha yakından bakmaya davet ediyor.

Sergi, sanat günlüklerine yeni bir soluk getirme ve yaratıcı düşünceyi teşvik etme hedefiyle gerçekleştirilmiştir. Ziyaretçilerin katılımı ile daha kapsamlı bir sanat deneyimi sunulması planlanıyor.