-

Gözden kaçırmayın

Oxford Üniversitesi Profesörü Avi Shlaim, Barış Süreci Üzerine Açıklamalarda BulunduOxford Üniversitesi Profesörü Avi Shlaim, Barış Süreci Üzerine Açıklamalarda Bulundu

KA Beton Parke Boru ve Prefabrik İnşaat San. ve Tic. A.Ş., Genel Alan Temizleme Görevlisi/Meydancı kadrosunda engelli personel alımı yapacağını duyurdu. Bu alım sürecinin başlangıcında, engelli iş arayanlar için toplu bir görüşme gerçekleştirilecek.

Toplu görüşme, 15 Ekim 2024 tarihinde saat 14:00’te, Afyonkarahisar İş Kurumu İl Müdürlüğü’nde düzenlenecek. Engelli bireylerin katılım gösterebileceği bu etkinlik, iş arayan engelliler için önemli bir fırsat sunuyor. Bu tür etkinlikler, engelli bireylerin istihdam sürecine katkıda bulunmak ve iş bulma şanslarını artırmak amacıyla gerçekleştiriliyor.

Şirketin engelli istihdamına yönelik adımı, çalışmaya istekli bireyler için yeni kapılar açmayı hedefliyor ve istihdam konusunda sosyal bir sorumluluk üstleniyor. Tüm engelli iş arayanların belirtilen tarihte görüşmeye katılmaları bekleniyor.