-

Gözden kaçırmayın

Oxford Üniversitesi Profesörü Avi Shlaim, Barış Süreci Üzerine Açıklamalarda BulunduOxford Üniversitesi Profesörü Avi Shlaim, Barış Süreci Üzerine Açıklamalarda Bulundu

Afyonkarahisar Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, Karayolları Parkı'nda ilk kez Emekçi Kadınlar Pazarı'nı kurdu. Pazarda, kadın üreticiler kendi ürünlerini sergileyerek aile bütçelerine katkı sağlıyorlar.

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından düzenlenen bu etkinlik, kadınların ekonomik bağımsızlık kazanmalarına yönelik önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Kadın girişimciler, el emeği göz nuru ürünlerini burada tanıtarak hem yeni müşterilerle buluşma imkânı buluyor, hem de yerel ekonomiye katkıda bulunuyor.

Bu girişim, kadın emeğinin değerini bir kez daha gözler önüne sererken, toplumsal farkındalığı arttırmayı da hedefliyor. Karayolları Parkı'nda kurulan pazar, hafta sonları ziyaret edilebilir.

Bu etkinlikle ilgili açıklamayı yapan Afyonkarahisar Belediyesi yetkilileri, kadınların iş gücüne katılımını desteklemek ve üretimlerini teşvik etmek amacıyla bu tarz projeleri hayata geçirdiklerini belirtti. Emekçi Kadınlar Pazarı, hem ziyaretçilerin hem de katılımcıların büyük ilgisini çekiyor.