Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar İli Sürdürülebilir Enerjiyle AydınlatılıyorAfyonkarahisar İli Sürdürülebilir Enerjiyle Aydınlatılıyor

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi, 2023 yılının Aralık ayı toplantısını gerçekleştirdi. Toplantı, ATSO Meclis Başkanı Mustafa Ali Çelikten'in başkanlığında ATSO Meclis Salonu'nda yapıldı. Çoğunluğun sağlanmasının ardından toplantıya başlayan Çelikten, meclis üyelerine hitaben konuşmasında, 2023'ün son toplantısına gelindiğini belirtti. Ayrıca, Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde şehit olan askerlere ve Piyade Teğmen Ramazan Günay'a Allah'tan rahmet diledi. Ardından tüm Meclis Üyeleri ile birlikte saygı duruşunda bulunarak İstiklal Marşı'nı söyledi.

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi'nin açılış konuşmasında devam eden Çelikten, Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı'nı mecliste konuşma yapmaya davet ettiğini ve davetin kabul edildiğini söyledi. Çelikten, 2024 yılında uygulanacak asgari ücretin 17.002 TL olarak açıklandığını ve enflasyonsuz bir dönem geçirileceğini umduklarını ifade etti. Ayrıca, ekonominin istikrar kazanması için umutlu olduklarını ve sanayici ile iş insanlarının tecrübesi ile bu mücadeleyi verdiklerini vurguladı.

ATSO Meclisi'nin gündemi, Genel Sekreter Ali Şenol tarafından Meclis Üyeleri'ne sunuldu. Gündemde yer alan maddeler arasında 2023 yılının Kasım ayına ait karar özetleri ve hesap hülasası oybirliğiyle kabul edildi. Ayrıca, 2024 yılındaki Meclis toplantı tarihleri, kayıt ücreti ve yıllık aidat tarifesi, hizmetler karşılığında alınacak ücret tarifesi, ödenecek net harcırah cetveli, Oda personeli kadro cetveli, tahmini gelir-gider bütçeleri, Bütçe Talimatnamesi ve ihtiyatlardan harcamaların onaylanması da oybirliğiyle tasdik edildi.

ATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yücel Albay, Meclis Üyeleri'ne 2023 yılı Kasım-Aralık faaliyetleri hakkında sunum yaptı. Ardından ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, güncel gelişmeler hakkında değerlendirmelerde bulundu. Dilek ve temenniler bölümünde Meclis Üyeleri Hayri Güney, Ali İhsan Çiloğlu, Hatice Kaya ve Yazgı Külcüoğlu da görüşlerini paylaştılar. Toplantıyı kapatan ATSO Meclis Başkanı Mustafa Çelikten, Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser'e teşekkür ederek toplantıyı sonlandırdı.

#Afyonkarahisar #ATSO #toplantı #ekonomi #iş #sanayi