Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar İli Sürdürülebilir Enerjiyle AydınlatılıyorAfyonkarahisar İli Sürdürülebilir Enerjiyle Aydınlatılıyor

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi'nin 2023 yılının Kasım ayı olağan toplantısı, ATSO Meclis Başkanı Mustafa Ali Çelikten'in yönetiminde gerçekleştirildi. Toplantı, ATSO Meclis Salonu'nda yapıldı.

ATSO Meclis Başkanı Mustafa Ali Çelikten, çoğunluğun sağlanmasının ardından toplantıyı açtı. Çelikten, "Çoğunluk sağlanmıştır; toplantıyı açıyorum. Umarım son bir aydır herkesin sağlığı, sıhhati yerindedir" dedi. Ayrıca, Meclis Üyesi Mustafa Kocaşaban'ın anjiyo olduğunu ve acil şifalar dilediğini belirtti. Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Altınay'ın Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı'na aday adaylığı için istifa etmesi üzerine yerine Sefa Topal'ın Yönetim Kurulu Üyesi olarak seçildiği duyuruldu. Meclis Üyesi Naci Mermer'in de İscehisar Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğu bilgisi paylaşıldı. Ayrıca, toplantıda ikramda bulunan Meclis Üyesi Atilla Efe'ye teşekkür edildi.

Toplantının ikinci ve üçüncü gündem maddelerinde ATSO Genel Sekreteri Ali Şenol, Meclis Üyelerini bilgilendirdi. İkinci gündem maddesinde, 2023 yılı Ekim ayı karar özetlerinin oybirliğiyle kabul edildiği açıklandı. Üçüncü gündem maddesinde ise 2023 yılı Ekim ayı Hesap Hülasası'nın oybirliğiyle onaylandığı ifade edildi.

Dördüncü gündem maddesinde ise ATSO Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Sömer, Yönetim Kurulu'nun 2023 yılının Ekim-Kasım faaliyetlerine ilişkin sunum yaptı. Sömer'in sunumunun ardından ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, güncel gelişmeler hakkında bilgi verdi.

"Dilek ve Temenniler" bölümünde ise ATSO Meclis Üyeleri Ali İhsan Çiloğlu, Naci Mermer ve Hatice Kaya, görüşlerini paylaştı. Toplantının sonunda, ATSO Meclis Başkanı Mustafa Ali Çelikten, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutlayarak Meclis Üyelerine teşekkür etti ve toplantıyı kapattı.

#ATSO #AfyonkarahisarTicaretveSanayiOdası #Toplantı #MeclisBaşkanı #MustafaAliÇelikten #GenelSekreter #AliŞenol #YönetimKurulu #İbrahimSömer #HüsnüSerteser #DilekveTemenniler #ÖğretmenlerGünü