Gözden kaçırmayın

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Turgay Şahin Örnek Bir Davranış SergilediAK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Turgay Şahin Örnek Bir Davranış Sergiledi

Afyonkarahisar'da siyasi çevrelerde gündem, AK Parti'den belediye başkan aday adaylığı için başvuru yapan Mahmut Koçak'ın ifadeleri oldu. Koçak, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya üzerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a mesaj gönderdiğini belirterek, partinin kenetlenmesi gerekliliğinde vurgu yaptı.

Oluşan yanılgıların düzeltilmesi adına bir açıklama yapan AK Parti tarafından, Koçak'ın partiye kabul ve milletvekili aday adaylığı hakkında Genel Merkez ile yaptığı görüşmenin detaylarının Milletvekili Özkaya aracılığı ile yürütüleceği belirtildi. İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay ve Milletvekili İbrahim Yurdunuseven'in bilgisi dahilinde gerçekleşen ikili görüşmenin, Koçak'ın ifade ettiği gibi parti tarafından ziyaret ve davetiye sürecini içermediği vurgulandı.

Parti yetkilileri, bu tarz bir sürecin yaşanmadığını ve Mahmut Koçak'ın açıklamalarının yanıltıcı olduğunu belirterek, kamuoyunu doğru bilgilendirmek için açıklamanın yapılmasının zaruri olduğunu ifade ettiler. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

#Afyonkarahisar #AKParti #MahmutKoçak #CumhurbaşkanıErdoğan