Gözden kaçırmayın

Bolvadin Halk Eğitim Merkezi ve Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Şube Müdürlüğü İşbirliğiyle Avcı Eğitim Kursu DüzenlendiBolvadin Halk Eğitim Merkezi ve Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Şube Müdürlüğü İşbirliğiyle Avcı Eğitim Kursu Düzenlendi

Afyonkarahisar İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, 22 Kasım 2023 tarihinde saat 20.00'de Hattat Ahmet Karahisar-i Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleşecek olan tiyatro oyununu duyurdu. Oyunun konusuna göre, eskimiş bir yalnızlık ve üst üste katlanmış bir benlik temasını işleyen oyun, kendi kalemine sığınmış Yosun isminde bir yazarın zamanın içinde yalnızlığıyla baş başa kalmasıyla şekilleniyor. Oyun, Yosun'un içsel mücadelesini ve dış dünyayla iletişiminin kopuşunu ele alarak, izleyicilere duygu dolu bir deneyim sunmayı hedefliyor.


Bilet satış noktasının da Hattat Ahmet Karahisar-i Kültür ve Sanat Merkezi olduğu belirtiliyor. Tiyatro tutkunlarının bu etkileyici oyunu kaçırmamaları ve sanatın gücünü keşfetmeye davet ediliyor. Oyunun etiketleri arasında ise "sonumbaşlangıcımdır", "tiyatro" ve "kesfetteyiz" yer alıyor. Bu önemli etkinliğin, sanatseverler için unutulmaz bir deneyim olacağı vurgulanıyor.


#Afyonkarahisar #Tiyatro #Kesfetteyiz #Sanat #Etkinlik