Gözden kaçırmayın

Emirdağ Kültür Evi’nde Emirdağ Kültür Evi’nde "Meme Kanseri" Semineri Düzenlendi

Emirdağ Belediyesi, Belediye Başkanı Serkan Koyuncu'nun direktifleri doğrultusunda sosyal belediyecilik faaliyetlerini sürdürmektedir. Bu kapsamda, ücretsiz olarak düzenlenen İstanbul gezileri devam etmektedir. İlçemizin değerli kadınları, Ayasofya Temalı İstanbul gezileriyle birlikte şehirdeki önemli mekanları ziyaret etmektedir.

Emirdağ Belediyesi'nin düzenlediği İstanbul gezileri, Eyüp Sultan Camii'nde başlamaktadır. Kadınlarımız, Ayasofya Camii, Sultan Ahmet Camii, Topkapı Sarayı, Mısır Çarşısı, Yeni Camii, Galata Kulesi, İstiklal Caddesi gibi İstanbul'un sembol mekanlarını ziyaret etmekte ve Boğaz turuna katılmaktadır. Bu sayede, İstanbul'un güzelliklerini denizden seyredebilmektedirler.

Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, hayata geçirdiği projelerde kadınlara pozitif ayrımcılık yapmakta ve onların İstanbul'un tarihi zenginliklerini Emirdağ Belediyesi kültür gezileriyle yeniden keşfetmesini sağlamaktadır. Ücretsiz olarak düzenlenen kültür ve turizm gezilerine katılmak isteyenlerin Kadın Kültür Evine isimlerini yazdırmaları yeterlidir.

İstanbul gezisine katılan kadınlarımız, böylesine anlamlı bir organizasyon için Belediye Başkanı Serkan Koyuncu'ya ve emeği geçenlere teşekkürlerini iletmektedir.

Etiketler: #EmirdağBelediyesi #İstanbulGezisi #Kadınlar içinKültürGezisi #SosyalBelediyecilik #SerkanKoyuncu