Gözden kaçırmayın

2024 İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi2024 İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

İlçemizde yeni göreve başlayan Kaymakamımız Sayın Önder Çengel'in ilk icraatlarından biri, köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya gelmek oldu. Bu kapsamda düzenlenen tanışma ve değerlendirme toplantısı, Halk Eğitim Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Toplantıda, Kaymakam Çengel köy ve mahalle muhtarlarını tek tek karşılayarak onlarla tanıştı ve bir araya geldi. Muhtarlarla yaptığı birebir görüşmelerde, köy ve mahallelerin genel durumu, yapılan çalışmalar, talepler ve şikayetler hakkında bilgi aldı.

Kaymakam Çengel, muhtarlarla olan bu toplantıda, köy ve mahallelerin sorunlarını ve ihtiyaçlarını dinleyerek çözüm önerileri üzerinde de fikir alışverişinde bulundu. Aynı zamanda ilçenin genel kalkınması ve gelişimi için muhtarlarla işbirliği yapılmasının önemine vurgu yaptı.

Bu toplantı, ilçedeki yerel yönetimler arasındaki iletişimi güçlendirmek, sorunlara çözüm üretmek ve halkın taleplerini daha etkin şekilde yönetim kademesine iletmek amacıyla gerçekleştirildi. Kaymakam Çengel'in muhtarlarla yaptığı bu buluşmanın ardından, daha sıkı bir işbirliği ve daha verimli bir hizmet süreci başlamış oldu.



#KaymakamÇengel #muhtarlar #toplantı #halkegitim #ihtiyaçlar #sorunlar #işbirliği #hizmet #iletişim