Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar İli Sürdürülebilir Enerjiyle AydınlatılıyorAfyonkarahisar İli Sürdürülebilir Enerjiyle Aydınlatılıyor

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine yönelik olarak ATSO KOBİ Akademisi'nin düzenlediği eğitim takviminde yeni bir etkinlik duyuruldu. 1 Haziran 2023 Perşembe günü saat 14.00'te, odalarında gerçekleştirilecek olan Müşteri Odaklı Pazarlama ve Satış Eğitimi'nde TOBB ETÜ SEM uzmanlarından Serdar Bilecen konuşmacı olarak yer alacak. Eğitim sonunda katılımcılara belge verilecek. Eğitime kayıt olmak için https://anket.tobb.org.tr/#/anket/musteri-odakli-pazarlama-ve-satis-egitimi-01-06-2023 adresindeki formu doldurmanız isteniyor.

Eğitim programı, konuşmacının yönetiminde gerçekleşecek. Açılış ve bilgilendirme konuşmalarının ardından, pazarlama ve satışın tarihçesi, satış ve pazarlama kavramları, müşteri kavramı ve müşteri devrimi gibi konular ele alınacak. Müşteri beklentileri ve bileşenleri, iletişim ve ilişki yönetiminin önemi, fayda ve imaj konuları da eğitimin içeriğinde yer alacak.

Eğitimin bir başka önemli konusu müşteri karşısında doğru imaj ve iletişim kurmak olacak. Kibarlık, takipçilik ve ziyaret gibi unsurların yanı sıra, ürün ve fayda kavramları da ele alınacak. Katılımcıların sorularını yanıtlayacak olan konuşmacı, etkinliği uygun bir kapanışla sonlandıracak.